Pentrax

Bedrijfsfinancieringen, bedrijfshypotheken en bedrijfsverzekeringen Op zoek naar bedrijfsfinancieringen, bedrijfshypotheken en of bedrijfsverzekeringen. Pentrax is gespecialiseerd en is uw adviseur. Bekijkt alle mogelijkheden voor u in de markt. Een beter advies dan rechtstreeks bij de bank. Gratis inventarisatie.


Pentrax Reviews

  Super snel en super vriendelijk!

  Heel erg blij met de dienstverlening van Pentrax! Ik had veel spoed met mijn aanvraag, en ze hebben hun uiterste best gedaan om mij zo spoedig mogelijk te helpen. Iedere keer als ik belde was men zeer vriendelijk. Echt heel blij met de snelheid en met de dienstverlening!

  Sterke punten
  Snel en vriendelijk.

  Absoluut géén aanrader

  Zeeg traag bedrijf. Medewerkers hebben de basiskennis niet om een simpele winst-en-verliesrekening of een jaarrekening te begrijpen. Steeds weer om nieuwe documenten vragen, die ze al veel eerder hadden kunnen opvragen. Weinig intelligente en professionele vragen stellen die aan mijn accountant gesteld moeten worden met alle kosten van dien. Onterecht meerkosten berekenen bij de eindfactuur en daar niet over in discussie willen gaan. Absoluut géén aanrader!

  Reactie onderstaande slechte reviews

  Wij betreuren onderstaande slechte reviews. Mogelijk geeft dit nieuwe klanten een slechte eerste indruk. Wij willen u erop wijzen dat wij wekelijks circa 100 aanvragen verwerken en helaas komt het daarbij voor dat niet elke klant tevreden is. Wij staan altijd open voor feedback en klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Pentrax is de afgelopen twee jaar hard gegroeid. Het afgelopen jaar hebben wij veel energie gestoken in verbetering van onze dienstverlening. Wij zijn daarentegen trots dat vele honderden klanten die wekelijks worden bediend tevreden zijn . Wij hopen dat ook u dit zal gaan ervaren !

  Sterke punten
  Goed werkend portal waarin aanvraag ingediend kan worden, stukken aangeleverd kunnen worden en status gevolgd kan worden.

  Zwakke punten
  Aanvraag moet voldoen aan de normen van de geldverstrekker. Maatwerk is wat moeilijker.

  goede service. Snel een deskundige inkomensverklaring

  Snelle service. Goed bereikbaar. Aardig geholpen !

  Sterke punten
  Snel reageren

  Zwakke punten
  Worden beperkt door regelgeving banken

  Tijd Rekken

  Slecht , duurt ontzettend lang en iedere week vragen ze weer andere stukken, Inmiddels goedgekeurd maar rente ondertussen omhoog gegaan. Het heeft er alle schijn van dat ze tijd rekken. En als dat niet zo is waarom weet je dan niet bij het begin welke stukken er nodig zijn, dat is ook een slechte zaak.

  IVK

  Aanleveren IVK kan sneller en zeker niet financieel correct in inzage voor IVK beoordeling wanneer het gaat om zakelijk inzicht.

  Sterke punten
  dat ze slecht bereikbaar zijn telefonisch , moment van aaname zijn een van de medewerkers of partime dienstverb en dus niet aanwezig of een senior moet het overnemen als het moeilijk wordt.

  geen vertrouwen

  Beste Heer, Mevrouw, Na 3 keer te hebben gebeld met uw kantoor bent u er nog steeds niet in geslaagd om een verbeterde versie van onze factuur testuren Ik hier even kwijt dat ik zeer teleurgesteld ben in uw bedrijf, het vermogen om een accountants rapport begrijpend te lezen ligt niet erg hoog. Er is daardoor veelvuldig contact met onze accountant geweest wat helemaal niet nodig was, met alle gevolgen van dien. Verder bevorderde dat de snelheid van de goedkeuring voor de bank ook niet echt, heel jammer! U begrijpt dat ik uw bedrijf niet echt zal aanraden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen idee hebben waar ze mee bezig zijn

  Bijzonder slechte ervaring

  Na ruim zes weken heen en weer bellen, mailen en verzoeken om de toetsing af te ronden heb ik het uit eindelijk voor elkaar kunnen krijgen. Ik wist dat het voor een zelfstandig ondernemer moeilijker is om een hypotheek te krijgen maar het voelde echt als een straf om zaken te doen met dit bedrijf. Ze denken totaal niet mee, zijn onvriendelijk, slecht bereikbaar en hebben voor veel onnodige extra kosten gezorgd. Ik hoop nooit meer iets met dit bedrijf te maken te hebben.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vrijwel alles. Algehele communicatie. Bureaucratisch proces. Niet meedenken. Onredelijke eisen (volledige jaarcijfers en rapportage van het laatste jaar willen hebben in de eerste week januari).

  Traag en slechte wisselwerking

  Pentrax heeft zaken gedaan met mijn partner doordat hij een b.v. bezit. Voor een inkomensverklaring zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen dat het wat makkelijker zou maken om uiteindelijk hypotegen te krijgen. Inmiddels zijn er al bijna 5 weken verstreken en is er pas vanaf week 4 alles compleet gemaakt. De eerste 4 weken hebben ze 2 profielen aangemaakt waardoor er steeds een 'stuk' ontbrak. Iedere dag was er wel weer wat anders wat ze nodig hadden. Dit terwijl ze dit al wel hadden gekregen! Nu zijn we 5 weken verder en hebben ze gezegd nog eens 3 weken nodig te hebben. Dus ook 3 weken uitstel voor de bankgarantie. Er is dus nog steeds geen zekerheid of er wel of geen hypotheek mogelijk is. Ik ben HELEMAAL klaar met dit bedrijf en raad het dan ook niemand aan om 'sneller' of 'makkelijker' klaar te zijn.

  Slechte ervaring

  Helaas een slechte ervaribg met Pentrax. Ik heb hen gevraagd om een inkomensverklaring op te stellen ivm de hypotheek. Ik ben zelfstandig ondernemer. Het grootste probleem was de traagheid. Pas na 5 dagen laten weten dat er nog iets miste, waardoor het proces nog verder werd vertraagd. Verder werd ik geholpen door 3 personen die informatie niet onderling uitwisselde en bovendien mailtjes niet goed lazen. Al met al zou ik hen zeker niet aanbevelen.

  Zwakke punten
  Traag, onvolledig, niet klantvriendelijk

Bezoek Pentrax

Schrijf je eigen review