Bedrijfsfinancieringen, bedrijfshypotheken en bedrijfsverzekeringen Op zoek naar bedrijfsfinancieringen, bedrijfshypotheken en of bedrijfsverzekeringen. Pentrax is gespecialiseerd en is uw adviseur. Bekijkt alle mogelijkheden voor u in de markt. Een beter advies dan rechtstreeks bij de bank. Gratis inventarisatie.

Pentrax Reviews

 • Beste Heer, Mevrouw,

  Na 3 keer te hebben gebeld met uw kantoor bent u er nog steeds niet in geslaagd om een verbeterde versie van onze factuur testuren
  Ik hier even kwijt dat ik zeer teleurgesteld ben in uw bedrijf, het vermogen om een accountants rapport
  begrijpend te lezen ligt niet erg hoog.
  Er is daardoor veelvuldig contact met onze accountant geweest wat helemaal niet nodig was, met alle gevolgen van dien.
  Verder bevorderde dat de snelheid van de goedkeuring voor de bank ook niet echt, heel jammer!
  U begrijpt dat ik uw bedrijf niet echt zal aanraden….

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen idee hebben waar ze mee bezig zijn

  Door Aalbers op 2 oktober 2019 Reageer
 • Na ruim zes weken heen en weer bellen, mailen en verzoeken om de toetsing af te ronden heb ik het uit eindelijk voor elkaar kunnen krijgen. Ik wist dat het voor een zelfstandig ondernemer moeilijker is om een hypotheek te krijgen maar het voelde echt als een straf om zaken te doen met dit bedrijf. Ze denken totaal niet mee, zijn onvriendelijk, slecht bereikbaar en hebben voor veel onnodige extra kosten gezorgd. Ik hoop nooit meer iets met dit bedrijf te maken te hebben.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vrijwel alles. Algehele communicatie. Bureaucratisch proces. Niet meedenken. Onredelijke eisen (volledige jaarcijfers en rapportage van het laatste jaar willen hebben in de eerste week januari).

  Door T.K. op 11 september 2019 Reageer
 • Pentrax heeft zaken gedaan met mijn partner doordat hij een b.v. bezit. Voor een inkomensverklaring zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen dat het wat makkelijker zou maken om uiteindelijk hypotegen te krijgen. Inmiddels zijn er al bijna 5 weken verstreken en is er pas vanaf week 4 alles compleet gemaakt. De eerste 4 weken hebben ze 2 profielen aangemaakt waardoor er steeds een 'stuk' ontbrak. Iedere dag was er wel weer wat anders wat ze nodig hadden. Dit terwijl ze dit al wel hadden gekregen! Nu zijn we 5 weken verder en hebben ze gezegd nog eens 3 weken nodig te hebben. Dus ook 3 weken uitstel voor de bankgarantie. Er is dus nog steeds geen zekerheid of er wel of geen hypotheek mogelijk is. Ik ben HELEMAAL klaar met dit bedrijf en raad het dan ook niemand aan om 'sneller' of 'makkelijker' klaar te zijn.

  Door Magda op 4 april 2019 Reageer
 • Helaas een slechte ervaribg met Pentrax. Ik heb hen gevraagd om een inkomensverklaring op te stellen ivm de hypotheek. Ik ben zelfstandig ondernemer. Het grootste probleem was de traagheid. Pas na 5 dagen laten weten dat er nog iets miste, waardoor het proces nog verder werd vertraagd. Verder werd ik geholpen door 3 personen die informatie niet onderling uitwisselde en bovendien mailtjes niet goed lazen. Al met al zou ik hen zeker niet aanbevelen.

  Zwakke punten
  Traag, onvolledig, niet klantvriendelijk

  Door Martine op 28 maart 2019 Reageer

Bezoek Pentrax

Schrijf je eigen reviewVergelijkHypotheekverstrekkers

Op VergelijkHypotheekverstrekkers.nl lees je reviews over alle Hypotheekverstrekkers van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw hypotheek ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Hypotheekverstrekkers