Regiobank - 4 Reviews

Last updated: 31 januari 2019
Regiobank Logo

16.7% aanbevolen, 4 Reviews

  1. Regiobank
  2. Regiobank Reviews
  3. Schrijf ook een review over Regiobank

Regiobank

Regiobank

Regiobank Details

Hits: 464

URL: http://www.regiobank.nl/particulier/home/producten/hypotheken.html

Categorieën: Hypotheekverstrekkers

Reviews: 4


Regiobank reviews (4):

Regiobank - Regiobank kutbank

0

Review:
Wat een waardeloze bank. Alles dat maar fout kan gaan gaat er fout. Jehebt erceen rekening waarmee he niet rood kunt staan maar... sta je wel een week in de min???
Grootste kutbank ooit!

Sterke punten:
In het zwak zijn.

Zwakke punten:
In het sterk zijn.

Claudio beveelt Regiobank NIET aan bij vrienden/bekenden

Regiobank - Meest waardeloze bank ooit

0

Review:
Ruim 2 jaar geleden heb ik een rekening geopend bij de Regiobank in Apeldoorn. Waarom juist bij hen? Bij het openen van een nieuwe betaalrekening gaven zij €50 binus ip je rekening. Opende een rekening zonder mogelijkheid tot roodstand. Ongeveer een jaar heleden is her 2x voorgekomen dat een automatische afschrijving van één en dezelfde instelling niet lukte vanwege onvoldoende saldo. De bank heeft vervolgens zonder mijn toestemming een blokkade ingesteld voor deze instelling. Om dit ondedaan te maken ben ik meer dan een half jaar bezig geweest. Vandaag wil ik een coupure van €500 bij hen wisselen. Dit blijkt niet te kunnen want zij hebben geen kas. Op eigen rekening storten kan ook niet. Fe wanhoop nabij geef ik aan mijn rekening bij hen te willen opheffen want dit moet wel kunnen. Neen, daarvoor moet ik naar het nieuwe kantoor aan de Deventerstraat. Kom ik bij die vestiging en geef aan mijn tekening te willen opheffen. Dat kan niet want u staat +-€200 rood. WTF, heb een rekening ZONDER mogelijkheid tot roodstand. De bank heeft kennelijk een software probleem dat ze eerst afschrijven en enkele dagen later terugboeken. Leg mijn coupure van €500 op tafel. Probleem opgelost? Mooi niet, zij accepteren geen geld want hebben geen kas. Een bank zonder kas is het zelfde als een wasserette zonder wasmachine(s) of een casino zonder speelkaarten. Wat een ongeloofelijke klotenbank!!!

Sterke punten:
Tot op heden geen enkel sterk punt uitgezonderd sterk in het zwak zijn!

Zwakke punten:
Geen sterke punten hebben!

Claudio beveelt Regiobank NIET aan bij vrienden/bekenden

Regiobank - Je bent afhankelijk van de tussenpersoon

0

Review:
Begin april is een fors bedrag overgemaakt vanuit mijn spaarfonds naar de regiobank ter aflossing van mijn hypotheek. Tot op heden (medio mei) heb ik nog steeds geen formeel bericht van de regio bank over de aflossing van mijn hypotheek. Bellen met de tussenpersoon heeft mij alleen de kennis opgeleverd dat de enige persoon die hier iets van af weet met vakantie is. Ik zou teruggebeld worden maar nu 2 weken later heb ik nog steeds niets gehoord. Wellicht is de service bij andere tussenpersonen beter maar dit is al de tweede keer (van 2) dat ik tijden niets van een een belangrijke transactie verneem. De vorige keer was de enige die wat van mijn hypotheek afwist ziek. Ik probeer nu maar zaken te doen met de centrale vestiging van de regio bank (binnen 7 werkdagen zou ik antwoord krijgen).

Zwakke punten:
Geen backup bij ziekte of vakantie bij mijn tussenpersoon.

Ed beveelt Regiobank NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Regiobank

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Regiobank aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Regiobank aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Regiobank


Home » Hypotheekverstrekkers » Regiobank