restschuld

wanneer je een hypotheek afsluit zijn ze zo aardig, je kunt zelfs meer lenen dan waar je om gevraagd hebt. Echter wanneer er tussentijds problemen ontstaan geeft deze bank niet thuis en is zeer zeker niet bereid om tot een oplossing te komen. Nee ze werken je tegen en maken je kapot en verspreiden onwaarheden over je, om een lang verhaal kort te houden door toedoen van deze bank noodgedwongen WSNP moeten aanvragen omdat de bank op geen enkele manier een oplossing wil bereiken, ja alleen het volledige bedrag terug vorderen van zowel mij als mijn ex partner ipv dat we de schuld kunnen delen. het is een zeer slechte bank die in zijn communicatie ook ver tekort schiet en zeer veel steken heeft laten vallen maar het is nooit hun schuld maar alleen maar van de consument. Ik walg van deze bank en zn werkwijze, kijk maar op internet wat voor referenties er over worden geschreven.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
te veel om op te noemen,

Geen zorg plicht, mes op de keel zetten, niet voor rede vatbaar, geen enkele regeling mogelijk dan betalen liefst tot dat je dood bent, uitspraken als daar vegen wij onze reet mee af, etc etc.

Bezoek Bank of Scotland Reviews over Bank of Scotland

1 reactie

Misschien lijkt dit bot, echter helemaal waar!! Maffia praktijken om je als klant vooral niet naar een andere te laten gaan, dit wordt ook als beleid onderschreven

Bezoek Bank of Scotland Reviews over Bank of Scotland

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Bank of Scotland
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden