IVK

IVK

Aanleveren IVK kan sneller en zeker niet financieel correct in inzage voor IVK beoordeling wanneer het gaat om zakelijk inzicht.

Sterke punten
dat ze slecht bereikbaar zijn telefonisch , moment van aaname zijn een van de medewerkers of partime dienstverb en dus niet aanwezig of een senior moet het overnemen als het moeilijk wordt.

Bezoek Reviews over

1 reactie

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het erg jammer dat u geen goede ervaring heeft met onze dienst. Bij het starten van de aanvraag worden allereerst de stukken die benodigd zijn opgevraagd. Hierbij is het niet mogelijk om de stukken inboudelijk direct te beoordelen. Er wordt dan alleen bekeken of het aangeleverde bestand, ook het stuk is die benodigd is. Pas tijdens de uitwerking van de aanvraag wordt het dossier inhoudelijk beoordeeld en kan het zijn dat er aanvullende informatie wordt opgevraagd. Bij het aanleveren van de aanvullende informatie wordt het dossier binnen 2 werkdagen weer opgepakt. Als de behandelaar niet aanwezig is, dan wordt het dossier eventueel door een collega afgemaakt. Hierdoor wordt een aanvraag niet belemmerd door een parttime kracht.
Helaas is het vanwege de vele aanvragen niet mogelijk om direct het dossier inhoudelijk te beoordelen.
Wij zijn altijd bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Wij zullen alle feedback meenemen bij het verbeteren van onze dienstverlening en bedanken u voor uw review.

Bezoek Reviews over

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden