Reviews over Hypotheekverstrekkers


  Spam met gestolen gegevens. - Review over Nationaal Bespaarcentrum

  Spam met gestolen gegevens.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  dievenbende op je gegevens uit.

  hulp tegen Obvion - Review over Obvion

  Ik zoek mensen die zich willen verenigen tegen Obvion N.V> - handelswijze - leugenachtige opstelling - niet meedenken Contact via FB/linkedin

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  ontzettend veel

  Obvion gaat harteloos over lijken - Review over Obvion

  Slechste geldverstrekkers die het geeft in nld ! En let op, ze zijn een onderdeel van de Rabo bank. Totaal geen empathie voor de mens.

  Sterke punten
  Geen sterke punten. Obvion is een k.t bank!

  walgelijke bank Obvion.... niet mee in zee gaan - Review over Obvion

  Echt een hele slechte hypotheekverstrekker, absoluut niet mee in zee gaan. 5 jaar geknokt om hoofdelijk ontslag ex-partner voor elkaar te krijgen. Dit is geen recht als consument, en een bank heeft hierin vrijheid. Vanaf de aanvraag heeft Obvion grove fouten gemaakt, nergens aan meegewerkt, zelfs tegengewerkt. Een walgelijke juridische afdeling, die consumenten probeert kapot te maken. Uiteindelijk heeft is met tussenkomst van Kifid, het hoofdelijk ontslag toegekend, Deze gehele procedure heeft mij € 15.000 gekost..... en Obvion wil geen enkele compensatie vergoeden. Een walgelijke bank, echt niet mee in zee gaan. Juridisch consumenten kapot maken, dat lukt Obvion.

  Zwakke punten
  niet constructief, oneerlijk juridische benadering leugenaars

  Top - Review over Florius

  Altijd heel blij mee. Nu gaan we oversluiten en de financiële voordelen liggen helaas elders. Jammer.

  Sterke punten
  Klantenservice

  Zwakke punten
  Niet altijd de goedkoopste

  Boven verwachting - Review over Hypotrust

  Wij hebben via hypotrust onze hypotheek en bouwdepot afgesloten. N.a.v. een heel aantal slechte recensies, had ik een vertekend beeld. Dit is volledig rechtgetrokken toen ik contact opnam met de klantenservice over specifieke informatie m.b.t. ons bouwdepot. Ook de opvolgende keren werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en werd ik met alle vragen geholpen. Een grote aanrader en vanuit ons daarom ook een lovende recensie! Ze betalen binnen no-time uit en tot nu toe nog geen enkel probleem ondervonden met deze hypotheekverstrekker.

  Sterke punten
  Goede communicatie, betalen snel uit, kundig en vriendelijk personeel bij de klantenservice.

  Zwakke punten
  Nog geen ondervonden!

  Communicatie zeer stroef, zowel telefonisch als digitaal - Review over Syntrus Achmea Hypotheken

  Vorige woning gefinancierd via ASR. Facturen werden zonder vragen overgemaakt; vertrouwen klant / hypotheekverstrekker was groot. Nu bij Syntrus heel veel gezeik, bij elke factuur twijfelen ze of wijzen ze af. Telkens met een vage reden. Bijvoorbeeld: in offerte stond 4.000 euro, eindfactuur is 4.400 euro. Het bedrag dat overschreden wordt: zelf eerst betalen. Of: het betreft een buitenlands rekeningnummer: dat vergoeden we niet. Eerst zelf overmaken. (We wonen aan de Belgische grens: natuurlijk hebben we buitenlandse onderaannemers). En dan weigeren ze, maar informeren ze ons niet; daar moeten we zelf achteraan. Contact met diverse medewerkers, die allemaal wat anders zeggen. Ook de mynsyntrus-app of online betalen is zeer stroef. Vaak krijgen we bij het inloggen een foutmelding: technische fout, is de melding. Diverse devices geprobeerd, telkens zelfde melding. Zondagochtend: die melding. Zondagavond, nog steeds. Maandagmiddag. Nog steeds. Zeer frusterend als je je rekeningen wilt betalen. Ook de keuzemogelijkheden in mijnsyntrus zijn minimaal, beperkt, onlogisch en lastig. Erg onoverzichtelijk allemaal

  Slecht bereikbaar! - Review over Syntrus Achmea Hypotheken

  Heb al meerdere keren contact proberen te krijgen met de klantenservice. Telefonisch krijg ik al weken te horen: erg druk, 7 wachtenden voor u. Per mail krijg ik 3 weken later pas een reactie. Erg slechte service zo. Voorheen zat ik bij ABN AMRO en daar kon je per direct terecht. Je wilt toch snel een antwoord op je hypotheek vraagstukken en bouwdepot...

  Sterke punten
  Nog niet gevonden

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar

  Netjes geregeld - Review over Florius

  Na het overlijden van mijn man gebeld door Florius. Ik had totaal geen idee hoe alles met hypotheken werkt. Alles werd mij prima uitgelegd, ik kreeg goede punten aangeleverd die ik met mijn adviseur kon bespreken. Werd vriendelijk te woord gestaan. Mijn hypotheek omzetten en rente herzien ging vlot binnen een dag. Ik heb een goede ervaring met Florius, kan het aanbevelen.

  Zwakke punten
  Geen

  Telefonisch Slecht Bereikbaar - Review over Syntrus Achmea Hypotheken

  Meerdere keren gebeld, iedere keer krijg je het bandje er zijn nog 8 wachtende voor u, ook al heb je een half uur in de wacht gestaan. Heb inmiddels vraag gesteld via de website, over een extra aflossing die is gedaan, maar die tot op heden nog niet is verwerkt. Dus maar afwachten in onzekerheid

  Zwakke punten
  Slechte telefonische Bereikbaarheid en terugkoppeling

  Star, stug en arrogant en asociaal - Review over Florius

  Doordat wij door omstandigheden per januari zonder inkomen te zitten heeft onze adviseur contact gezocht om hetgeen hij had bedacht te overleggen. "Stuur de casus maar in. Dan zullen wij daar op reageren" was het antwoord. De casus had als uitgangspunt dat ons inkomen per 1-1-2021 � 0,00 zou zijn en dat wij door het anders indelen van de hypotheekportefeuille zeker voor een jaar a anderhalf jaar gewoon onze lasten zouden kunnen betalen. De herindeling leverede ook nog eens een maandelijkse besparing op van � 300. De eerste acceptant vertelde er positief in te staan maar dat er nog een tweede beoordeling plaats moest vinden. Dit heeft twee weken geduurd. Na wekenlang getouwtrek, weer aanvullende documenten opleveren en niet nagekomen terugbelbeloftes kregen wij na 7 weken het verlossende telefoontje. "Wij kunnen u niet helpen want er is geen inkomen". Laat dit nu al vanaf het indienen van de casus bekend zijn. Dit was ook de aanleiding voor alles. Florius kiest er dus voor om ons met de hoge lasten te laten zitten en niet mee te willen in voorstellen ter verbetering die ook nog eens binnen alle regels (Wft) vallen, Nu kunnen moeten wij dus noodgewongen ons huis verkopen en een huurwoning zien te vinden. En die zijn er niet. Dankzij Florius zijn wij straks dus dakloos, met een vette BKR registratie achter de naam.

  Sterke punten
  Klanten frustreren, mensen de burn-out injagen en opzadelen met onoverkomelijke problemen. Het is gewoon asociaal en onbetrouwbaar schorem !!!

  Zwakke punten
  Niet nakomen van beloftes, niet mee willen denken, grote arrogantie en neerbuigendheid naar hun klanten. Wegblijven bij deze tent !!!

  Slecht bereikbaar - Review over Syntrus Achmea Hypotheken

  Op zich nooit problemen gehad tot het moment dat ik een vraag voor een aflossingsnota had. Zowel met de mail geen reactie en telefonisch niet bereikbaar (overbezet). Ter wijl deze handeling toch een druk op de knop zou moeten zijn.\\r\\nSinds kort wel een online portal beschikbaar. dat is een goede zaak, alleen had hier dan ook de Proforma aflosingsnota berekening in gezet. Dat scheelt weer mail en telefoontjes beantwoorden.

  Sterke punten
  Goede rent icm looptijd.

  Zwakke punten
  Extra aflossen moet met formulier die je moet opvragen. Servicedesk per mail en telefonisch zeer slecht bereikbaar. Al met al geen aanrader.

  Zo slecht nog niet meegemaakt - Review over CMIS Nederland

  Klant onvriendelijkheid, geen enkele medewerking om tot een goede oplossing voor de klant te komen. Accountmanager die na 4x vragen nog niet terugbelt. Niet adequaat reageren op mail of helemaal niet

  Sterke punten
  Ik weet ze niet

  Zwakke punten
  Zie de review

  Huis verkocht belegging polis geld terug krijgen!!! - Review over BLG

  Wat een bende op tijd doorgeven medio begin september resterende bedrag nog niet terug. Onze notaris heeft meerdere malen moeten bellen dag voor de verkoop pas op rekening?!!! En nu nog de rest!? Ik raad dit bedrijf af voor hypotheken!!! Altijd trouw betaald.... ben blij dat onze huidige hypotheek niet bij deze maatschappij meer loopt... wachten op resteerde geld het maakt deze maatschappij niet uit... ligt op de grootte stapel mijn geld !!!??? Nooit meer de volksbankgroep!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Slechte service, onprofessioneel - Review over Obvion

  Helaas kun je geen 0 sterren geven maar wat een ongelofelijk slordig, onfatsoenlijk bedrijf is dit. Vragen om rekeningnr aan te passen, dat 4 keer niet doen, dan pas op geirriteerde toon vertellen dat je een formulier moet invullen, geen formulier daarvoor mee sturen. Pas na 3 keer vragen een formulier krijgen. 3 keer moeten aanleveren en steeds de melding dat het iban nr niet klopt, verder niets. Op vragen, telefoontjes en mails geen antwoord krijgen maar wel aanmaningen. Blijkt dat ze zelf het verkeerde formulier hebben toegestuurd (Obvion ipv abp hypotheek) wat dan weer niet te lezen is op het formulier zelf. En denk je dat er dan een excuus komt? Nee hoor, een soort sneer ‘we zijn blij dat u nu eindelijk het formulier juist hebt ingevuld en zullen de wijziging doorvoeren’ Echt bizar dat dit nog kan in deze tijd. 20 jaar klant en dan op zo’n manier behandeld worden.

  Sterke punten
  Geen kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid Acuratesse Probleem oplossend vermogen Eigen administratie niet op orde Ongeinteresseerde onprofessionele medewerkers

  Harteloos gezinnen de afgrond inhelpen - Review over Obvion

  Obvion (/rabobank) gaat genadeloos en zonder enig mondeling onderhoud harteloos om met mensen/gezinnen die in nood situaties verkeren. Financieel gewin is voor hun het enige. Als het er op aankomt gaan ze mieren neukend om met de regels en doen er alles aan om hun recht af te dwingen. Kijk uit met deze legale oplichters. Neen geen lening of hypotheek bij obvion of rabobank (waar zij onderdeel van uitmaken)

  Sterke punten
  Spelen voor eigen rechter. En maken liever mensen kapot en en helpen ze de afgrond in.

  Zwakke punten
  Laat niet over je heen lopen en sleep ze voor de rechter !

  zeer ontevreden - Review over BLG

  Beste,\\r\\n\\r\\nHelaas een erg slechte ervaring met BLG Wonen. Uiteraard heb ik netjes alle benodigde papierwerk aangeleverd, alleen kwam na elk aangeleverde document weer een nieuw verzoek om wat aan te leveren. Dit proces liet, ondanks het pleiten van de hypotheekadviseur, maanden op zich wachten. Ik heb nog steeds geen idee waarom. Doordat het lang duurde verliep de taxatie (a 500,-) en kreeg ik uiteindelijk een boete van ruim 500,- van BLG omdat het zo lang geduurd heeft. Op het moment kon ik niks anders dan tekenen, omdat ik geen zin had opnieuw een heel proces door te gaan.\\r\\nDoor deze gang van zaken ben ik mijn vertrouwen kwijt en beveel BLG absoluut niet aan. Normaliter ben ik niet van de recensies, maar dit is te schandalig voor woorden.

  Sterke punten
  Veel papierwerk op je afsturen

  Zwakke punten
  Zie recensie. Zo ga je niet met mensen om.

  Waardeloze ervaring, communicatie ondermaats, advies verkeerd. - Review over Hypotheek24

  - adviesrapport met diverse slordigheden; - ORV advies dat compleet verkeerd was; - belangrijk punt in de eigendomsconstructie gemist met alle gevolgen van dien; - communicatie ondermaats, meerdere malen zelf contact op moeten nemen om naar de voortgang te vragen; - op het moment dat er iets enorm belangrijkst te melden was werd dit met een Whatsappje gedaan in plaats van een telefoontje; - terugbelafspraken worden niet nagekomen; - klantportal was een zooitje. Belangrijkste punt was nog wel dat nadat de hypotheek rond was en we bovenstaande punten nogmaals onder de aandacht gebracht hadden de reactie kort samengevat was: 'Maar de hypotheekaanvraag is toch goedgekomen?' Dan heb je het dus echt niet begrepen.

  Obvion gaat harteloos over lijken - Review over Obvion

  Als mensen reeds jaren de hypotheek netjes en op tijd hun lasten maandelijks betalen worden ze door 1 redelijk klein foutje onmiddellijk zonder enige empathie en zonder gesprekken gelijk uit de hypotheek gegooid en komt een gezin zonder dak boven hun hoofd op straat te staan. En wordt de woning door hun dwang met onderwaarde verkocht. Gezinnen de verdoemenis inwerken zijn ze goed in.

  Sterke punten
  Negatief standvastig

  Topper! - Review over Somers-Hypotheken

  Deze gevonden via Independer. Stond daar landelijk nummer 1 met prijs en kwaliteit. Ondanks de lage prijs heeft hij al onze verwachtingen overtroffen. De adviseur was vriendelijk, snel en zijn kennis was voor ons gevoel ver boven die van andere. Wij zijn onder andere bij Hypotheker en Hypotheekshop geweest.

  Sterke punten
  Reageert snel op vragen.

  Zwakke punten
  Als het al een zwakpunt is, Hij is niet formeel in zijn mail communicatie. je hebt het gevoeld dat een vriend je helpt mbt je hypotheek.

  Waardeloos bedrijf! 0 sterren - Review over Hypotrust

  We dachten lage rente.. maar wat heb ik me in dit bedrijf vergist. Alles doen om maar iets te vinden wat niet goed is om vervolgens zelf fouten te maken en tot overmaat van ramp staan wij als gezin met een kind van onder de 1 jaar op straat. Omdat hun het niet urgent genoeg vinden. Bah ik walg van dit bedrijf!

  Slechtste hypotheek verstrekker ooit - Review over Obvion

  Denken niet mee. Zijn alleen maar voor hun eigen haagje. Ga je naar een andere hypotheek verstrekker werken ze zelfs tegen. Ze mogen jou geen advies geven. Dat lijkt meer een makkelijk excuus om niks te hoeven zeggen dan dat het werkelijk is waarvoor het bedoelt is. Nooit en ook nooit meer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Duurt allemaal lang - Krijgt niet de documenten waar je omvraagt - De verwerking van gegevens duurt een eeuwigheid. (bouwdepot van lopende lening aftrekken)

  ERG KLANT ONVRIENDELIJK - Review over Hypotrust

  Hypotrust maakt heel veel fouten en ze registreren je zomaar bij BKR voor een klein bedrag, ook al ben je jaren klant en de reden is een fout van hun. Dit krijg je niet ongedaan totdat je een advocaat inschakelt en kosten maakt. Echt waardeloos!

  Sterke punten
  Bij sommige producten lage rente

  Zwakke punten
  klant onvriendelijk, ze maken altijd fouten en niet te communiceren

  Nooit doen - Review over Hypotrust

  Ben er ook ingetuind . Ze adverteren met de laagste rente maar willen geen klanten . Wat een drama elke keer verzinnen ze weer een smoes om een document te krijgen. Ben er klaar mee wat een kut hypotheekverstrekker. Echt mensen noooooit doen !!!!

  Sterke punten
  Zijn er werkelijk niet

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen daar is de ruimte te klein voor om dat te beschrijven. Het is dat ik niet lager dan 1 ster kan doen.

  Denk goed na, voor je met deze hypotheek verstrekker in zee gaat. - Review over Florius

  Zeer slecht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen enkele flexibiliteit.