Nieuwste Reviews

Florius - Waardeloze organisatie

0

Review:
Florius is wel snel genoeg met het sturen van de advies/bemiddelings kosten maar alles normaal afwerken kunnen ze niet.
Mei 2018 vanwege de scheiding mijn ex uit moeten schrijven wat heeft geduurd tot Dec2018 nadat ik ontelbare keren iedere keer nieuwe stukken aan moest leveren omdat de aangeleverde stukken niet up to date waren terwijl ze zelf alles laten liggen, nadat het eindelijk geregeld was een verhoging aangevraagd en hoor al sinds eind Feb 2019 volgende week is alles geregeld en wederom iedere paar weken hebben ze weer andere stukken nodig en nu medio Mei 2019 is er nog steeds niks geregeld en een klacht indienen heeft ook geen nut want dan word je simpel weggewuifd als je aankomt met alle extra kosten die je boekhouder heeft moeten maken door de laksheid van de mensen in de organisatie.
helaas heb ik advieskosten van ruim 1350 euro moeten betalen maar mijn advies, ga NOOIT in zee met Florius, loze beloftes die ze niet waar kunnen maken en leugen na leugen word er verteld tegen de klant

Sterke punten:
Loze beloftes naar de klant toe

Zwakke punten:
Waardeloze organisatie die intern elkaar de hand boven het hoofd houden.

P Snijders beveelt Florius NIET aan bij vrienden/bekenden

De Hypotheekshop - Slechte follow up Hypotheekshop

0

Review:
Aantal weken geleden gevraagd mogelijkheid of opslag eraf kan. Stukken toegestuurd en meer malen de toezegging gehad hier op terug te te komen, maar geen reactie. Word niet teruggebeld noch antwoord per mail. Erg slecht en niet klantgericht.

Grf beveelt De Hypotheekshop NIET aan bij vrienden/bekenden

Pentrax - Traag en slechte wisselwerking

0

Review:
Pentrax heeft zaken gedaan met mijn partner doordat hij een b.v. bezit. Voor een inkomensverklaring zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen dat het wat makkelijker zou maken om uiteindelijk hypotegen te krijgen. Inmiddels zijn er al bijna 5 weken verstreken en is er pas vanaf week 4 alles compleet gemaakt. De eerste 4 weken hebben ze 2 profielen aangemaakt waardoor er steeds een 'stuk' ontbrak. Iedere dag was er wel weer wat anders wat ze nodig hadden. Dit terwijl ze dit al wel hadden gekregen! Nu zijn we 5 weken verder en hebben ze gezegd nog eens 3 weken nodig te hebben. Dus ook 3 weken uitstel voor de bankgarantie. Er is dus nog steeds geen zekerheid of er wel of geen hypotheek mogelijk is. Ik ben HELEMAAL klaar met dit bedrijf en raad het dan ook niemand aan om 'sneller' of 'makkelijker' klaar te zijn.

Magda beveelt Pentrax NIET aan bij vrienden/bekenden

Florius - SLECHT

0

Review:
Hebben gebeld naar mijn boekhouder met de mededeling of ik wel te vertrouwen was en of de cijfers wel kloppen. Voel me zeer beledigd en zal ook een melding maken bij het bureau van discriminatie. Alle cijfers zagen er goed uit meer dan dat er nodig was ingeleverd waardoor ik het passeerdatum ben overschreden en een boete heb gekregen via de makelaar. Ook hebben ze mij geen hypotheek gegeven terwijl alles goed uitzag en meer kon lenen dan dat ik wou.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Alles.

Guney Tanb beveelt Florius NIET aan bij vrienden/bekenden

Pentrax - Slechte ervaring

0

Review:
Helaas een slechte ervaribg met Pentrax. Ik heb hen gevraagd om een inkomensverklaring op te stellen ivm de hypotheek. Ik ben zelfstandig ondernemer. Het grootste probleem was de traagheid. Pas na 5 dagen laten weten dat er nog iets miste, waardoor het proces nog verder werd vertraagd. Verder werd ik geholpen door 3 personen die informatie niet onderling uitwisselde en bovendien mailtjes niet goed lazen. Al met al zou ik hen zeker niet aanbevelen.

Zwakke punten:
Traag, onvolledig, niet klantvriendelijk

Martine beveelt Pentrax NIET aan bij vrienden/bekenden

Florius - Snel overslaan

0

Review:
Maak van deze hypotheekverstrekker geen gebruik. Ze zijn onbetrouwbaar, klant onvriendelijk, komen afspraken niet na, hun internetpagina werkt voor geen meter.
Formulieren in mijn florius zijn niet te downloaden ( dit is al 7 dagen het geval). De ICT afdeling werkt er aan"zegt de medewerker. Gelukkig zijn deze mensen niet verantwoordelijk voor de veiligheid van de nederlandse staatsburgers, anders waren we al lang van de kaart geveegd.

Sterke punten:
Liegen en bedriegen.

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar, klant onvriendelijk , komen afspraken niet na. Internetpagina voor de klant werkt totaal niet, waardoor je je post niet kunt inzien.

Bart beveelt Florius NIET aan bij vrienden/bekenden

ASR - Slechte service

0

Review:
Begin februari schade gemeld door storm waardoor een kozijn met raam is gesneuveld. Afhandeling is nog niet klaar. Wel elke maand premie betalen, nog nooit iets geclaimd. En nu het nodig is, blijkt ASR supertraag met afhandelen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Trage afhandeling.

Jagersma beveelt ASR NIET aan bij vrienden/bekenden

ASR - Slechte service

0

Review:
Begin februari schade gemeld door storm waardoor een kozijn met raam is gesneuveld. Afhandeling is nog niet klaar. Wel elke maand premie betalen, nog nooit iets geclaimd. En nu het nodig is, blijkt ASR supertraag met afhandelen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Trage afhandeling.

Jagersma beveelt ASR NIET aan bij vrienden/bekenden

Somers-Hypotheken - Afrader

0

Review:
Vreselijk onaardige en tikkeltje simpele adviseur aan de telefoon gehad. Ze spreken voor een eerste, vrijblijvende afspraak eerst telefonisch met je af. Prima. Je wordt er wel iedere dag aan herinnerd dat je stukken moet aanleveren, wat ik ruim op tijd had gedaan. Zelfs een werkgeversverklaring geregeld (voor niks, bleek al snel)....

Vijf minuten voor het gesprek ontving ik een e-mail waarin eigenlijk al duidelijk was dat mijn wens niet erg haalbaar was. Maar de manier waarop de ‘adviseur’ me te woord stond was erg onaangenaam. Dingen als; “wat denkt u zelf” en dat soort uitspraken gaven mij het gevoel dat ik zulke onnozele vragen stelde, dat ik me na afloop gewoon een beetje rot voelde.

Mocht je daar nu geen zin in hebben, dan zou ik adviseren om een andere goedkope tussenpersoon te zoeken.

Bah

Sterke punten:
Snel een gratis afspraak

Zwakke punten:
Where to start! Zie review

Tanja beveelt Somers-Hypotheken NIET aan bij vrienden/bekenden

Nationaal Bespaarcentrum - Vriendelijke dame

0

Review:
Toevallig heb ik een hele vriendelijke dame aan de lijn gehad en ze wist precies waar ze het over had en vatte de koe bij de hoorns.

Negatieve spiraal even doorbreken en je verwachtingen bijstellen dan zou je hier nog weleens een goede adviseur kunnen hebben.
2600euro bij de hypotheekshop oversluitkosten wordt ik weer niet vrolijk van.

Sterke punten:
Professionele dame met verstand van zaken.
Snelle reactie.
Snel een afspraak.
Goedkoper dan de meeste adviseurs.

Zwakke punten:
Nog niets, maar meld ze wel als het zo mag zijn