Reviews over Hypotheekverstrekkers


  Hopeloos slecht - Review over Pentrax

  Het verkrijgen van een inkomensverklaring via pentrax is een onmogelijke exercitie. Nadat je de gevraagde gegevens hebt aangeleverd worden telkens meer en meer bestanden en verklaringen gevraagd. Verklaringen worden vervolgens zonder toelichting bij herhaling afgekeurd. Frustrerende bezigheid, slechte service

  Sterke punten
  Nog geen ontdekt

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Harteloos gezinnen de afgrond inhelpen - Review over Obvion

  Obvion (/rabobank) gaat genadeloos en zonder enig mondeling onderhoud harteloos om met mensen/gezinnen die in nood situaties verkeren. Financieel gewin is voor hun het enige. Als het er op aankomt gaan ze mieren neukend om met de regels en doen er alles aan om hun recht af te dwingen. Kijk uit met deze legale oplichters. Neen geen lening of hypotheek bij obvion of rabobank (waar zij onderdeel van uitmaken)

  Sterke punten
  Spelen voor eigen rechter. En maken liever mensen kapot en en helpen ze de afgrond in.

  Zwakke punten
  Laat niet over je heen lopen en sleep ze voor de rechter !

  zeer ontevreden - Review over BLG

  Beste,\\r\\n\\r\\nHelaas een erg slechte ervaring met BLG Wonen. Uiteraard heb ik netjes alle benodigde papierwerk aangeleverd, alleen kwam na elk aangeleverde document weer een nieuw verzoek om wat aan te leveren. Dit proces liet, ondanks het pleiten van de hypotheekadviseur, maanden op zich wachten. Ik heb nog steeds geen idee waarom. Doordat het lang duurde verliep de taxatie (a 500,-) en kreeg ik uiteindelijk een boete van ruim 500,- van BLG omdat het zo lang geduurd heeft. Op het moment kon ik niks anders dan tekenen, omdat ik geen zin had opnieuw een heel proces door te gaan.\\r\\nDoor deze gang van zaken ben ik mijn vertrouwen kwijt en beveel BLG absoluut niet aan. Normaliter ben ik niet van de recensies, maar dit is te schandalig voor woorden.

  Sterke punten
  Veel papierwerk op je afsturen

  Zwakke punten
  Zie recensie. Zo ga je niet met mensen om.

  Super snel en super vriendelijk! - Review over Pentrax

  Heel erg blij met de dienstverlening van Pentrax! Ik had veel spoed met mijn aanvraag, en ze hebben hun uiterste best gedaan om mij zo spoedig mogelijk te helpen. Iedere keer als ik belde was men zeer vriendelijk. Echt heel blij met de snelheid en met de dienstverlening!

  Sterke punten
  Snel en vriendelijk.

  Waardeloze ervaring, communicatie ondermaats, advies verkeerd. - Review over Hypotheek24

  - adviesrapport met diverse slordigheden; - ORV advies dat compleet verkeerd was; - belangrijk punt in de eigendomsconstructie gemist met alle gevolgen van dien; - communicatie ondermaats, meerdere malen zelf contact op moeten nemen om naar de voortgang te vragen; - op het moment dat er iets enorm belangrijkst te melden was werd dit met een Whatsappje gedaan in plaats van een telefoontje; - terugbelafspraken worden niet nagekomen; - klantportal was een zooitje. Belangrijkste punt was nog wel dat nadat de hypotheek rond was en we bovenstaande punten nogmaals onder de aandacht gebracht hadden de reactie kort samengevat was: 'Maar de hypotheekaanvraag is toch goedgekomen?' Dan heb je het dus echt niet begrepen.

  Absoluut géén aanrader - Review over Pentrax

  Zeeg traag bedrijf. Medewerkers hebben de basiskennis niet om een simpele winst-en-verliesrekening of een jaarrekening te begrijpen. Steeds weer om nieuwe documenten vragen, die ze al veel eerder hadden kunnen opvragen. Weinig intelligente en professionele vragen stellen die aan mijn accountant gesteld moeten worden met alle kosten van dien. Onterecht meerkosten berekenen bij de eindfactuur en daar niet over in discussie willen gaan. Absoluut géén aanrader!

  Obvion gaat harteloos over lijken - Review over Obvion

  Als mensen reeds jaren de hypotheek netjes en op tijd hun lasten maandelijks betalen worden ze door 1 redelijk klein foutje onmiddellijk zonder enige empathie en zonder gesprekken gelijk uit de hypotheek gegooid en komt een gezin zonder dak boven hun hoofd op straat te staan. En wordt de woning door hun dwang met onderwaarde verkocht. Gezinnen de verdoemenis inwerken zijn ze goed in.

  Sterke punten
  Negatief standvastig

  Topper! - Review over Somers-Hypotheken

  Deze gevonden via Independer. Stond daar landelijk nummer 1 met prijs en kwaliteit. Ondanks de lage prijs heeft hij al onze verwachtingen overtroffen. De adviseur was vriendelijk, snel en zijn kennis was voor ons gevoel ver boven die van andere. Wij zijn onder andere bij Hypotheker en Hypotheekshop geweest.

  Sterke punten
  Reageert snel op vragen.

  Zwakke punten
  Als het al een zwakpunt is, Hij is niet formeel in zijn mail communicatie. je hebt het gevoeld dat een vriend je helpt mbt je hypotheek.

  Waardeloos bedrijf! 0 sterren - Review over Hypotrust

  We dachten lage rente.. maar wat heb ik me in dit bedrijf vergist. Alles doen om maar iets te vinden wat niet goed is om vervolgens zelf fouten te maken en tot overmaat van ramp staan wij als gezin met een kind van onder de 1 jaar op straat. Omdat hun het niet urgent genoeg vinden. Bah ik walg van dit bedrijf!

  Slechtste hypotheek verstrekker ooit - Review over Obvion

  Denken niet mee. Zijn alleen maar voor hun eigen haagje. Ga je naar een andere hypotheek verstrekker werken ze zelfs tegen. Ze mogen jou geen advies geven. Dat lijkt meer een makkelijk excuus om niks te hoeven zeggen dan dat het werkelijk is waarvoor het bedoelt is. Nooit en ook nooit meer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Duurt allemaal lang - Krijgt niet de documenten waar je omvraagt - De verwerking van gegevens duurt een eeuwigheid. (bouwdepot van lopende lening aftrekken)

  ERG KLANT ONVRIENDELIJK - Review over Hypotrust

  Hypotrust maakt heel veel fouten en ze registreren je zomaar bij BKR voor een klein bedrag, ook al ben je jaren klant en de reden is een fout van hun. Dit krijg je niet ongedaan totdat je een advocaat inschakelt en kosten maakt. Echt waardeloos!

  Sterke punten
  Bij sommige producten lage rente

  Zwakke punten
  klant onvriendelijk, ze maken altijd fouten en niet te communiceren

  Nooit doen - Review over Hypotrust

  Ben er ook ingetuind . Ze adverteren met de laagste rente maar willen geen klanten . Wat een drama elke keer verzinnen ze weer een smoes om een document te krijgen. Ben er klaar mee wat een kut hypotheekverstrekker. Echt mensen noooooit doen !!!!

  Sterke punten
  Zijn er werkelijk niet

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen daar is de ruimte te klein voor om dat te beschrijven. Het is dat ik niet lager dan 1 ster kan doen.

  Reactie onderstaande slechte reviews - Review over Pentrax

  Wij betreuren onderstaande slechte reviews. Mogelijk geeft dit nieuwe klanten een slechte eerste indruk. Wij willen u erop wijzen dat wij wekelijks circa 100 aanvragen verwerken en helaas komt het daarbij voor dat niet elke klant tevreden is. Wij staan altijd open voor feedback en klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Pentrax is de afgelopen twee jaar hard gegroeid. Het afgelopen jaar hebben wij veel energie gestoken in verbetering van onze dienstverlening. Wij zijn daarentegen trots dat vele honderden klanten die wekelijks worden bediend tevreden zijn . Wij hopen dat ook u dit zal gaan ervaren !

  Sterke punten
  Goed werkend portal waarin aanvraag ingediend kan worden, stukken aangeleverd kunnen worden en status gevolgd kan worden.

  Zwakke punten
  Aanvraag moet voldoen aan de normen van de geldverstrekker. Maatwerk is wat moeilijker.

  goede service. Snel een deskundige inkomensverklaring - Review over Pentrax

  Snelle service. Goed bereikbaar. Aardig geholpen !

  Sterke punten
  Snel reageren

  Zwakke punten
  Worden beperkt door regelgeving banken

  Tijd Rekken - Review over Pentrax

  Slecht , duurt ontzettend lang en iedere week vragen ze weer andere stukken, Inmiddels goedgekeurd maar rente ondertussen omhoog gegaan. Het heeft er alle schijn van dat ze tijd rekken. En als dat niet zo is waarom weet je dan niet bij het begin welke stukken er nodig zijn, dat is ook een slechte zaak.

  Denk goed na, voor je met deze hypotheek verstrekker in zee gaat. - Review over Florius

  Zeer slecht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen enkele flexibiliteit.

  Stugheid ten top - Review over Florius

  Meerdere emails verzonden n.a.v. corona situatie, dat de aanvraag, niet verwerkt hoeft te worden. Telefonisch antwoord, want op mail wordt niet gereageerd. Dit kunnen we niet meer terugdraaien. Aanvraag van inkomsten ontvangen, weer gereageerd per mail. Ook telefonisch uitgelegd. Kan niet, u zet uzelf in moeilijke positie als er werkelijk iets nodig is. Huh ? Een correcte betaler die zichzelf in moeilijk positie brengt? en in Mei weer een brief over de ontbrekende stukken. De telefoon wederom genomen, krijgen jullie niet. Ik wil gewoon aflossen. Gaat niet mevrouw. 18 juni wederom brief, we hebben geen stukken ontvangen, we gaan automatisch incasseren vanaf eind juli. Telefoon wederom gepakt (overigens de behandelaar op de brief vermeld is nooit bereikbaar) waar moet ik het geld storten ? In oktober krijgt u een brief hierover. Mails worden niet beantwoord, juiste contactpersoon nooit gesproken. Niet aan te raden om hypotheek af te sluiten. Communicatie beneden alle peil.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie.

  Corona? We straffen onze hypotheekhouders! - Review over Florius

  Zelfs in crisistijd weet je je hypotheekbetaling elke maand netjes te voldoen. Omdat dit echter niet exact op de geplande dag in de maand gebeurt (maar slechts enkele dagen later), word je 3 maanden geblokt op mijnflorius.nl. "U had een betalingsachterstand bij ons. Als de achterstand is voldaan, krijgt u na 3 maanden weer de mogelijkheid om voor uw rente te rentemiddelen". De mogelijkheid om te rentemiddelen (=verlaging maandbedrag =meer zekerheid voor Florius dat hypotheeknemer zijn maandelijkse lasten voldoet) wordt niet alleen geblokkeerd: je mag zelfs de details van je eigen lening niet meer inzien. Van enige empathie en flexibiliteit is geen sprake.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Niet meedenken - Niet flexibel

  Asociale opstelling in crisis tijd - Review over Florius

  Wat een stel idioten daar! Blijf weg van Florius! Ik heb een hypotheek en mocht voor 5 jaar onder de leegstandswet verhuren tijdens tijdelijk verblijf in het buitenland. We waren onze terugkeer aan het voorbereiden maar door de Corona crisis kunnen we voorlopig niet terug. Van die idioten daar mag ik niet meer verhuren en kom met een leegstaande woning te zitten. In tijden van crisis zou een hypotheek verstrekker de klant moeten helpen en niet meer stress creëren. Nogmaals, blijf weg van deze aso club.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Schofterige instelling, geen flexibiliteit

  Acceptatie proces duurt absurd lang. - Review over Munt Hypotheken

  Qua rente en voorwaarden erg gunstig echter de doorlooptijden zijn belachelijk. \\r\\n\\\"simpele oversluiting\\\" waarbij de gevraagde hypotheek nog onder 50% van de woningwaarde zit, het op inkomen géén enkel probleem is, liggen de stukken nu al 2 weken ter beoordeling. \\r\\nBelachelijk hoe lang het allemaal duurt. Vooral omdat ze zelf communiceren doorlooptijden te kennen van max 4 dagen.

  Sterke punten
  Voorwaarden en rente %

  Zwakke punten
  Doorlooptijden en communicatie

  Neem nooit hier een hypotheek! - Review over Hypotrust

  onze adviseur heeft voor ons Hypotrust geadviseerd. Deze voldeed aan onze wensen, zie hij. Stom van ons om ook die personen te vertrouwen. Wij hebben een hypotheek voor 20 jaar afgesloten en ondanks dat wij elk jaar 10% extra aflossen, gaat onze risico opslag NIET naar beneden! Ook nu de regering advisserd om extra hypotheek af te lossen om je schuld op oudere leeftijd te verlagen, laat Hypotrust je gewoon de boete betalen! Men heeft schijt aan de klanten! Wij adviseren een hypotheek te nemen bij Vereniging Eigenhuis! Onafhankelijk en van alle gesprekken krijg je een verslag. Bij Hypotheek Visie in Haarlem NIET en krijg je uiteindelijk Niet wat je wil en kan je naderhand ook GEEN aanspraak maken! Die adviseur noteerd NIKS, NADA. Laat alles wat je aan wensen hebt en bespreekt, schriftelijk vastleggen.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Men is er niet voor de klant. Hebben èèn ding, eigen belang.

  Nr 1 in onbetrouwbaar heid - Review over Florius

  5 maanden bezig om mijn hypotheek te verhogen. 1500 euro aan kosten. En aan het einde uitslag over 10 jaar is mij pensioen te laag. Voor 17.000 verhoging hypotheek. Nr 1 in onbetrouwbaar heid

  Sterke punten
  Aan het lijntje houden

  Zwakke punten
  Alles

  Een woord: waardeloos - Review over Florius

  Wat een waardeloze club mensen. Probleem met oversluiten; hautain, niet luisteren, schofterig te woord gestaan, verkeerde informatie verstrekken, niet terugbellen, slechte / geen communicatie gewoon liegen. Wat een schande deze club mensen.

  Sterke punten
  Dat ze op de een of andere manier mensen nog hypotheken af te sluiten/

  Zwakke punten
  Alles

  IVK - Review over Pentrax

  Aanleveren IVK kan sneller en zeker niet financieel correct in inzage voor IVK beoordeling wanneer het gaat om zakelijk inzicht.

  Sterke punten
  dat ze slecht bereikbaar zijn telefonisch , moment van aaname zijn een van de medewerkers of partime dienstverb en dus niet aanwezig of een senior moet het overnemen als het moeilijk wordt.

  te triest - Review over Florius

  florius maakt fout op fout, weigert te herstellen, is arrogant en blijft volharden in hun eigen fouten. klantenservice kunnen ze beter ontslaan (met name Bas D). verschuilen zich achter agv terwijl ze zelf hier juist mee de mist ingaan. geven geen antwoord. bellen niet terug kortom grootste baggerzooi die er bestaat

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  erg veel: communicatie, reflectievermogen, zelfinzicht, juridische kennis, klantvriendelijkheid, deskundigheid, zorgvuldigheid