Reviews van deze auteur

wat een kneuzenbank

Review over Regiobank

Een week terug een rekening geopend, ik verwachte een aantal grote bedragen, vanwege verkoop pand.En wilde niet alles bij 1 bank, binnen laten komen, want die garantie tot een ton door de overheid is natuurlijk op het moment dat er echt stront aan de knikker is een wasse neus.

Nu heeft iemand twee keer 25.000 euro overgemaakt naar mijn rekening bij de regiobank, maar het komt maar niet binnen bij mij.Na vijf dagen maar eens bellen met de tussen persoon, welke mij na een uur terug belt, ja de regiobank vind het een vreemde transactie dus houden ze het geld achter op een derde rekening? Dus met andere woorden ik moet er zelf achteraan bellen ,om te horen waarom ik niet over mijn eigen geld kan beschikken, het moet niet gekker worden, je zal dat geld nodig hebben voor bijvoorbeeld een belasting aanslag of vastgoed transactie.Op mijn vraag wanneer ik weer over mijn geld kan beschikken, kreeg ik als antwoord, weet ik niet.

Sterke punten
ik ontvang geen rente bij een bank, dus het levert niets op, als de bank omvalt ben ik mijn geld kwijt, garantie van de overheid tot 100.000 euro kan de overheid helemaal niet waarmaken, dus loop ik onbetaald risico bij deze k bank.

Zwakke punten
geen communicatie

reacties: