Regiobank

Regiobank Reviews

  wat een kneuzenbank

  Een week terug een rekening geopend, ik verwachte een aantal grote bedragen, vanwege verkoop pand.En wilde niet alles bij 1 bank, binnen laten komen, want die garantie tot een ton door de overheid is natuurlijk op het moment dat er echt stront aan de knikker is een wasse neus.

  Nu heeft iemand twee keer 25.000 euro overgemaakt naar mijn rekening bij de regiobank, maar het komt maar niet binnen bij mij.Na vijf dagen maar eens bellen met de tussen persoon, welke mij na een uur terug belt, ja de regiobank vind het een vreemde transactie dus houden ze het geld achter op een derde rekening? Dus met andere woorden ik moet er zelf achteraan bellen ,om te horen waarom ik niet over mijn eigen geld kan beschikken, het moet niet gekker worden, je zal dat geld nodig hebben voor bijvoorbeeld een belasting aanslag of vastgoed transactie.Op mijn vraag wanneer ik weer over mijn geld kan beschikken, kreeg ik als antwoord, weet ik niet.

  Sterke punten
  ik ontvang geen rente bij een bank, dus het levert niets op, als de bank omvalt ben ik mijn geld kwijt, garantie van de overheid tot 100.000 euro kan de overheid helemaal niet waarmaken, dus loop ik onbetaald risico bij deze k bank.

  Zwakke punten
  geen communicatie

  Regiobank kutbank

  Wat een waardeloze bank. Alles dat maar fout kan gaan gaat er fout. Jehebt erceen rekening waarmee he niet rood kunt staan maar... sta je wel een week in de min???
  Grootste kutbank ooit!

  Sterke punten
  In het zwak zijn.

  Zwakke punten
  In het sterk zijn.

  Meest waardeloze bank ooit

  Ruim 2 jaar geleden heb ik een rekening geopend bij de Regiobank in Apeldoorn. Waarom juist bij hen? Bij het openen van een nieuwe betaalrekening gaven zij €50 binus ip je rekening. Opende een rekening zonder mogelijkheid tot roodstand. Ongeveer een jaar heleden is her 2x voorgekomen dat een automatische afschrijving van één en dezelfde instelling niet lukte vanwege onvoldoende saldo. De bank heeft vervolgens zonder mijn toestemming een blokkade ingesteld voor deze instelling. Om dit ondedaan te maken ben ik meer dan een half jaar bezig geweest. Vandaag wil ik een coupure van €500 bij hen wisselen. Dit blijkt niet te kunnen want zij hebben geen kas. Op eigen rekening storten kan ook niet. Fe wanhoop nabij geef ik aan mijn rekening bij hen te willen opheffen want dit moet wel kunnen. Neen, daarvoor moet ik naar het nieuwe kantoor aan de Deventerstraat. Kom ik bij die vestiging en geef aan mijn tekening te willen opheffen. Dat kan niet want u staat +-€200 rood. WTF, heb een rekening ZONDER mogelijkheid tot roodstand. De bank heeft kennelijk een software probleem dat ze eerst afschrijven en enkele dagen later terugboeken. Leg mijn coupure van €500 op tafel. Probleem opgelost? Mooi niet, zij accepteren geen geld want hebben geen kas. Een bank zonder kas is het zelfde als een wasserette zonder wasmachine(s) of een casino zonder speelkaarten. Wat een ongeloofelijke klotenbank!!!

  Sterke punten
  Tot op heden geen enkel sterk punt uitgezonderd sterk in het zwak zijn!

  Zwakke punten
  Geen sterke punten hebben!

  Je bent afhankelijk van de tussenpersoon

  Begin april is een fors bedrag overgemaakt vanuit mijn spaarfonds naar de regiobank ter aflossing van mijn hypotheek. Tot op heden (medio mei) heb ik nog steeds geen formeel bericht van de regio bank over de aflossing van mijn hypotheek. Bellen met de tussenpersoon heeft mij alleen de kennis opgeleverd dat de enige persoon die hier iets van af weet met vakantie is. Ik zou teruggebeld worden maar nu 2 weken later heb ik nog steeds niets gehoord. Wellicht is de service bij andere tussenpersonen beter maar dit is al de tweede keer (van 2) dat ik tijden niets van een een belangrijke transactie verneem. De vorige keer was de enige die wat van mijn hypotheek afwist ziek. Ik probeer nu maar zaken te doen met de centrale vestiging van de regio bank (binnen 7 werkdagen zou ik antwoord krijgen).

  Zwakke punten
  Geen backup bij ziekte of vakantie bij mijn tussenpersoon.

Bezoek Regiobank

Schrijf een review