De Hypotheekshop

Hypotheek berekenen, financieel adviseur in de buurt? De Hypotheekshop Maximale hypotheek berekenen? Onafhankelijk hypotheekadvies en een passende hypotheek zorgen voor woonplezier op lange termijn. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

De Hypotheekshop Reviews

  Slechte follow up Hypotheekshop

  Aantal weken geleden gevraagd mogelijkheid of opslag eraf kan. Stukken toegestuurd en meer malen de toezegging gehad hier op terug te te komen, maar geen reactie. Word niet teruggebeld noch antwoord per mail. Erg slecht en niet klantgericht.

  Geen afmelding

  Op een vrijdag avond om 18.30 een afspraak ingepland. Netjes de bevestigingmail ontvangen. In de auto na mijn werk om 18.00 belde ik op om te vertellen dat ik een kwartier later kwam i.v.m. werk. Kreeg ik voicemail. Ik heb de voicemail ingesproken. Om 18.45 bij de hypotheekshop in Purmerend staan we voor een dichte deur in de stromende regen. Alles was donker en er nam niemand op. Zelfs de maandag erna ben ik niet direct in de ochtend op gebeld voor een excuus. Ik moest zelf maandag middag om 17.00uur bellen naar de reden dat wij voor een dichte deur stonden. Ik zal hier nooit een hypotheek afsluiten zo ga je niet met je klanten om. Ik heb afspraken verzet die avond en het was voor ons belangrijk om die avond naar de hypotheek te gaan voor een inschrijfavond van een nieuwbouw project. Ik raad niemand aan hier een hypotheek af te sluiten.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Afspraken niet na komen

Bezoek De Hypotheekshop

Schrijf je eigen review