Nationaal Bespaarcentrum - Bespaar op uw hypotheek! Nationaal Bespaarcentrum - De laagste rente is uw voordeel!

Nationaal Bespaarcentrum Reviews

  • Toevallig heb ik een hele vriendelijke dame aan de lijn gehad en ze wist precies waar ze het over had en vatte de koe bij de hoorns.

    Negatieve spiraal even doorbreken en je verwachtingen bijstellen dan zou je hier nog weleens een goede adviseur kunnen hebben.
    2600euro bij de hypotheekshop oversluitkosten wordt ik weer niet vrolijk van.

    Sterke punten
    Professionele dame met verstand van zaken.
    Snelle reactie.
    Snel een afspraak.
    Goedkoper dan de meeste adviseurs.

    Zwakke punten
    Nog niets, maar meld ze wel als het zo mag zijn

    Door Brouwer op 26 februari 2019 Reageer
  • Werd teruggebeld door medewerkster Elze Schuurman n.a.v. mijn verzoek per e-mail om info over hypotheken. Dame luisterde niet naar kern van mijn vraag en begon gelijk kruisverhoor op botte en zeer klant-onvriendelijke wijze. Na kortstondig "afgeblaft" te zijn heb ik aangegeven dat communicatie op deze wijze geen zin heeft en gesprek beëindigd.
    Conclusie: Deze dame moet baan zoeken in andere sector!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zeer klant-onvriendelijk

    Door Sjra op 13 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wordt net als de rest dagelijks bestookt met ongevraagde emails als je je uitschrijft worden het er steeds meer enige remedie een mailbom sturen naar hun om hun email plat te leggen kijken of ze dat leuk vinden wat een kutbedrijf

    Sterke punten
    absoluut geen ga er niet mee in zee

    Zwakke punten
    aleen maar zwakke punten mail ze niet want je komt er nooit meer van af

    Door ikke op 19 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dat we doodziek worden vanb dei kutmails van jullie stop daar GVD mee elke dag wel één en afmelden kan niet mooi KUT bedrijf besparen doe ik op mijn manier heb ik dit kut bedrijf niet voor nodig.Frits Claassen

    Geld ook voor al die onderstaande bedrijven die alleen op deze manier aan de man willen komen mooi kut bedrijf

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen maar goed voor het versturen van de kutmails

    Door Frits Claass op 12 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik word ongevraagd suf gemaild door thomsteltvoor.

    Sterke punten
    Brutaal

    Zwakke punten
    Privacy

    Door Wim op 20 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik word helaas dagelijks bestookt met mails van Nationaal Bespaarcentrum. Ik wil mij uitschrijven wat totaal helaas niet kan. Ik wil gewoon helemaal geen mails meer van hun ontvangen.

    Sterke punten
    NVT

    Zwakke punten
    Ze nergens een afmeldsysteem hebben. Je moet hun totaal kunnen verwijderen.

    Door M.Hoek op 5 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze bellen vragen je het hemd van het lijf, vervolgens een afspraak gemaakt. Bellen ze 2 werkdagen voor die tijd op dat ze niet kunnen want meneer heeft kinderen.
    En hij ziet een hypotheek niet zitten want er zijn niet voldoende inkomsten blijkt dat hij meer dan helft niet heeft doorgekregen van degene die gebeld heeft en de afspraak heeft gemaakt.
    Ik voel me uitgehoord en bedrogen.



    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    communicatie

    Door Spoelstra op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ontvang, ongevraagd, een mail van hen. Uitschrijven kan niet. Contact opnemen per mail ook niet. Ik vind het onbehoorlijk en wil dat mijn mail adres uit hun bestand gehaald wordt.

    Door Elles van He op 25 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Nationaal Bespaarcentrum

Schrijf je eigen review over Nationaal Bespaarcentrum



VergelijkHypotheekverstrekkers

Op VergelijkHypotheekverstrekkers.nl lees je reviews over alle Hypotheekverstrekkers van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw hypotheek ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Hypotheekverstrekkers