Somers-Hypotheken

Goedkoopste Hypotheek adviseur - Somers-Hypotheken Een goede en complete hypotheek voor maar € 999,- De hypotheek kan zo goedkoop door gebruik te maken van de webcam!

Somers-Hypotheken Reviews

  Goedkoop, maar topservice!

  Somers Hypotheken heeft mij hypotheekadvies gegeven en succesvol bemiddeld bij de verkrijging van een hypotheek bij Munt Hypotheken en bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering bij TAF. Ben erg tevreden over de dienstverlening. Veruit de goedkoopste in de markt maar een uitstekende service. Dhr. Somers geeft duidelijke instructies over wat hij aan informatie en stukken nodig heeft, verstrekt heldere adviezen en werkt snel en efficient. Ik kan iedereen aanraden om met hem in zee te gaan voor hypotheekadvies en -bemiddeling.

  Sterke punten
  Werkt snel en effectief. Zeer heldere communicatie.

  Zwakke punten

  Topper!

  Deze gevonden via Independer. Stond daar landelijk nummer 1 met prijs en kwaliteit. Ondanks de lage prijs heeft hij al onze verwachtingen overtroffen. De adviseur was vriendelijk, snel en zijn kennis was voor ons gevoel ver boven die van andere. Wij zijn onder andere bij Hypotheker en Hypotheekshop geweest.

  Sterke punten
  Reageert snel op vragen.

  Zwakke punten
  Als het al een zwakpunt is, Hij is niet formeel in zijn mail communicatie. je hebt het gevoeld dat een vriend je helpt mbt je hypotheek.

  Afrader

  Vreselijk onaardige en tikkeltje simpele adviseur aan de telefoon gehad. Ze spreken voor een eerste, vrijblijvende afspraak eerst telefonisch met je af. Prima. Je wordt er wel iedere dag aan herinnerd dat je stukken moet aanleveren, wat ik ruim op tijd had gedaan. Zelfs een werkgeversverklaring geregeld (voor niks, bleek al snel)....

  Vijf minuten voor het gesprek ontving ik een e-mail waarin eigenlijk al duidelijk was dat mijn wens niet erg haalbaar was. Maar de manier waarop de ‘adviseur’ me te woord stond was erg onaangenaam. Dingen als; “wat denkt u zelf” en dat soort uitspraken gaven mij het gevoel dat ik zulke onnozele vragen stelde, dat ik me na afloop gewoon een beetje rot voelde.

  Mocht je daar nu geen zin in hebben, dan zou ik adviseren om een andere goedkope tussenpersoon te zoeken.

  Bah

  Sterke punten
  Snel een gratis afspraak

  Zwakke punten
  Where to start! Zie review

Bezoek Somers-Hypotheken

Schrijf een review