ABN Amro Hypotheek

ABN Amro Hypotheken: persoonlijk advies krijgt u op de manier die bij u past. Om tijd te besparen belt u met een hypotheekadviseur. Dat kan ook 's avonds en op zaterdag. Wilt u weten met wie u praat? Maak dan een afspraak met een adviseur. woonverzekering vergelijken

ABN Amro Hypotheek Reviews

  Service en klantvriendelijkheid komt niet voor in het woordenboek ABN AMRO

  Een relatief simpele hypotheek aanpassing blijkt voor de ABN AMRO een opgave die een half jaar duurt. Offerte en realiteit komen uiteindelijk niet met elkaar overeen. Als je navraag wilt doen over de status en/of zaken die niet kloppen wordt je met het bekende kluitje het riet in gestuurd. Wat zijn die jongens arrogant en klant onvriendelijk.

  Sterke punten
  alle medewerkers zijn heel consequent als het gaat om het beantwoorden van vragen: geen antwoord, vaag antwoord of wijzen naar een andere afdeling!

  Echt heel knap dat je iedereen op dezelfde manier laat omgaan met klanten!

  Zwakke punten
  Iedereen wijst naar elkaar maar niemand weet hoe het echt zit of wil dit ook uitzoeken voor je. Laat deze bank ajb niet meer zelfstandig worden. Hier werken ambtenaren dus men is in juiste handen nu. Doe niet alsof je zo commercieel en klantvriendelijk bent want de medewerkers en organisatie zijn verre van dat.

Bezoek ABN Amro Hypotheek

Schrijf je eigen review