Als u op zoek bent naar kwaliteit, zekerheid en verantwoorde hypotheken, bent u bij Obvion Hypotheken aan het juiste adres. Obvion biedt verantwoorde hypotheken met uitstekende productvoorwaarden.

Obvion Reviews

  • Wat een afschuwelijk slecht bedrijf.
    Ga hier niet mee in zee

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Schandalige slechte service

    Door Jeroen Schin op 22 augustus 2019 Reageer
  • Obvion is alleen uit op snel geld verdienen over de rug van klanten.
    Het maakt Obvion niets uit of ze klanten of gezinnen kapot onterecht maken als zij maar geld verdien.
    Terecht of onterecht daar gaat het niet om.
    Als je vervolgens vraagt om uitleg of bewijsstukken zijn ze in eens niet thuis.
    Ze worden onvriendelijk zelfs onbeschoft en driegend.
    Al met al een waardeloze club die het bestaansrecht niet waard is.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ontelbaar

    Door Rene op 4 februari 2019 Reageer
  • Commercieel gezien was Obvion een hele goede aanbieder (daarom alsnog een voldoende), maar de doorlooptijden van de aanvraag zijn bij Obvion (in vergelijking met andere aanbieders) veel te lang. Op donderdag 7 september 2018 hebben wij een aanvraag gedaan bij Obvion. Pas op 19 september 2018 hadden wij een initiële offerte ontvangen. Pas op 24 september kregen wij een bindende offerte. Dit is een doorlooptijd van 17 dagen! Wij hadden een 2e aanvraag bij ING lopen als back-up. Hier kregen wij binnen 3 dagen een bindende offerte voor exact dezelfde aanvraag. Pas toen wij aangaven voor ING te gaan ging Obvion snelheid in
    het proces brengen. Uiteindelijk heeft Obvion op tijd kunnen leveren, maar als mensen snel een hypotheek willen, zal ik Obvion niet aanbevelen. Het zou jammer zijn dat Obvion potentiële klanten niet binnen zou halen, alleen omdat andere banken een snellere backoffice hebben. Dit is helemaal jammer omdat jullie goede financiële producten aanbieden met goede voorwaarden.

    Sterke punten
    Commerciële voorwaarden

    Zwakke punten
    Doorlooptijden aanvraag

    Door Vincent Smit op 2 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb al tijden problemen met Obvion en dan met name dat als je ze belt ze A zeggen en als je dit vervolgens schriftelijk wilt bevestigen of afhandelen dat men uit het niets B zegt.
    v.b. 1: Ik zou (telefonisch) 1 jaar van te voren een nieuw voorstel krijgen voor de nieuwe hypotheekperiode en na (schriftelijke) navraag bleek dit maar 3 maanden te zijn.
    v.b. 2: Ik wil graag het ene deel van mijn beleggings-hypotheek over sluiten naar mijn ander deel, speciaal gevraagd maar kon niet plaatsvinden....3 jaar na dato krijg ik doodleuk een bericht waarom ik dat ene deel nu perse wilde aflossen want die had ik toch bij deel 2 in kunnen stoppen grrrrrrr.
    v.b. Ik kreeg een advies voor een beleggingsportefeuille waar Obvion mee akkoord is....maar deze beleggingsportefeuille daar wordt geen rendement gemaakt...dat meldt je dan keurig aan Obvion maar dan gaan zij niet over portefeuilles ...? ? ? ?
    Een enorme K-club is het

    Sterke punten
    weinig, maar contact krijgen lukt meestal wel

    Zwakke punten
    Ze komen afspraken niet na, verwijzen gelijk naar de algemene voorwaarden, zeggen A en doen B.

    Door JRK op 5 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wellicht een snelle afhandeling van de aanvraag van een hypotheek tot het afsluiten. Maar indien je vragen achteraf hebt, kun je lang wachten op antwoord.

    Zwakke punten
    Aftersales

    Door RG op 16 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze bank laat je weken lang wachten op een offerte, na het tekenen van een offerte gaan ze weer heel veel documenten opvragen.
    Na het aanleveren van de documenten laten ze je weer weken wachten op een antwoord en in de tussentijd vragen ze weer veel nieuwe documenten,
    Op het laatste moment wijzen ze gewoon je hypotheek-aanvraag af, waardoor wij grote problemen kregen om de nieuwbouw van ons huis voort te zetten.
    Bij Hypotrust was het daarna gewoon binnen 4 weken geregeld.
    Een kennis van mij krijgt ook net een afwijzing, terwijl ze al een bankgarantie heeft.

    WAARDELOZE BANK , NOOIT ZAKEN MEEDOEN !!!!!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles is zwak. TRAAG , KLANT-ONVRIENDELIJK , NIET BEREIKBAAR,
    kortom DRAMATISCH !!!!!!

    Door Bob op 9 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Obvion vindt dat ze eigen rechter mogen spelen en zelf maatregelen mogen nemen. Terwijl de rechter een andere uitspraak heeft gedaan, hebben ze ons gedwongen het huis te verkopen en rekenen dan ook nog een boeterente.
    Heeft ons in totaal zeker 20.000 euro gekost.

    Arrogante club. Nooit meer een hypotheek daar!

    Door Kaat op 9 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hebben me 3 jaar aan lijntje gehouden deden toen voorstel daar had ik kritische vragen over,5 maanden niets gehoord en toen moest ik mijn huis verkopen van ze .....restschuld 78.000 euro !!!!

    Sterke punten
    GEEN !!!

    Zwakke punten
    Onmenselijkheid !!!!

    Door Haffert op 8 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Obvion

Schrijf je eigen review



VergelijkHypotheekverstrekkers

Op VergelijkHypotheekverstrekkers.nl lees je reviews over alle Hypotheekverstrekkers van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw hypotheek ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Hypotheekverstrekkers