Als u op zoek bent naar kwaliteit, zekerheid en verantwoorde hypotheken, bent u bij Obvion Hypotheken aan het juiste adres. Obvion biedt verantwoorde hypotheken met uitstekende productvoorwaarden.


Obvion Reviews

  Geen Service

  Ik had de weloverwogen keuze gemaakt om mijn hypotheek over te sluiten, de boete voor lief te nemen en daarmee de rentelast te hanteren. Dus een offerte aangevraagd en daarna niks meer gehoord. Op de laatste dag waarop ik kon reageren werd ik gebeld en kreeg ik de vraag wat ik nu eigenlijk wilde om ik niets liet horen. De reden was dat ik nooit een offerte heb ontvangen. Ik heb toen een mail gestuurd dat ik nooit een offerte heb ontvangen en dat ik graag hoorde hoe nu verder en wat er fout is gegaan. Hierop kreeg ik geen reactie. Wel werd ik gebeld waarom ik niet een nieuwe aanvraag voor een offerte heb ingediend omdat deze afspraak met mij gemaakt zou zijn. De houding bij de klantenservice is niet klantgericht, je wordt aangesproken als iemand die zich niet aan een afspraak houdt en je moet zelf actie ondernemen om iets recht te zetten. Ik kreeg ook het advies om na het indienen van de aanvraag voor een offerte te bellen om na te vragen of de aanvraag wel ontvangen is.

  Sterke punten
  Website is duidelijk en geeft overzichtelijke info.

  Zwakke punten
  Blijkbaar werkt het versturen van gegevens vanuit de website niet vlekkeloos, maar hiervoor neemt Obvion geen verantwoordelijkheid. De houding bij de klantenservice is niet klantgericht, je hebt het idee dat jij als klant maar moet zorgen dat het proces bij Obvion goed loopt.

  hulp tegen Obvion

  Ik zoek mensen die zich willen verenigen tegen Obvion N.V>

  - handelswijze
  - leugenachtige opstelling
  - niet meedenken

  Contact via FB/linkedin

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  ontzettend veel

  Obvion gaat harteloos over lijken

  Slechste geldverstrekkers die het geeft in nld ! En let op, ze zijn een onderdeel van de Rabo bank. Totaal geen empathie voor de mens.

  Sterke punten
  Geen sterke punten. Obvion is een k.t bank!

  walgelijke bank Obvion.... niet mee in zee gaan

  Echt een hele slechte hypotheekverstrekker, absoluut niet mee in zee gaan. 5 jaar geknokt om hoofdelijk ontslag ex-partner voor elkaar te krijgen. Dit is geen recht als consument, en een bank heeft hierin vrijheid.
  Vanaf de aanvraag heeft Obvion grove fouten gemaakt, nergens aan meegewerkt, zelfs tegengewerkt. Een walgelijke juridische afdeling, die consumenten probeert kapot te maken. Uiteindelijk heeft is met tussenkomst van Kifid, het hoofdelijk ontslag toegekend, Deze gehele procedure heeft mij € 15.000 gekost..... en Obvion wil geen enkele compensatie vergoeden.

  Een walgelijke bank, echt niet mee in zee gaan. Juridisch consumenten kapot maken, dat lukt Obvion.

  Zwakke punten
  niet constructief,
  oneerlijk
  juridische benadering
  leugenaars

  Slechte service, onprofessioneel

  Helaas kun je geen 0 sterren geven maar wat een ongelofelijk slordig, onfatsoenlijk bedrijf is dit.
  Vragen om rekeningnr aan te passen, dat 4 keer niet doen, dan pas op geirriteerde toon vertellen dat je een formulier moet invullen, geen formulier daarvoor mee sturen. Pas na 3 keer vragen een formulier krijgen. 3 keer moeten aanleveren en steeds de melding dat het iban nr niet klopt, verder niets. Op vragen, telefoontjes en mails geen antwoord krijgen maar wel aanmaningen.
  Blijkt dat ze zelf het verkeerde formulier hebben toegestuurd (Obvion ipv abp hypotheek) wat dan weer niet te lezen is op het formulier zelf.
  En denk je dat er dan een excuus komt? Nee hoor, een soort sneer ‘we zijn blij dat u nu eindelijk het formulier juist hebt ingevuld en zullen de wijziging doorvoeren’
  Echt bizar dat dit nog kan in deze tijd. 20 jaar klant en dan op zo’n manier behandeld worden.

  Sterke punten
  Geen kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid
  Acuratesse
  Probleem oplossend vermogen
  Eigen administratie niet op orde
  Ongeinteresseerde onprofessionele medewerkers

  Harteloos gezinnen de afgrond inhelpen

  Obvion (/rabobank) gaat genadeloos en zonder enig mondeling onderhoud harteloos om met mensen/gezinnen die in nood situaties verkeren. Financieel gewin is voor hun het enige. Als het er op aankomt gaan ze mieren neukend om met de regels en doen er alles aan om hun recht af te dwingen.
  Kijk uit met deze legale oplichters. Neen geen lening of hypotheek bij obvion of rabobank (waar zij onderdeel van uitmaken)

  Sterke punten
  Spelen voor eigen rechter. En maken liever mensen kapot en en helpen ze de afgrond in.

  Zwakke punten
  Laat niet over je heen lopen en sleep ze voor de rechter !

  Obvion gaat harteloos over lijken

  Als mensen reeds jaren de hypotheek netjes en op tijd hun lasten maandelijks betalen worden ze door 1 redelijk klein foutje onmiddellijk zonder enige empathie en zonder gesprekken gelijk uit de hypotheek gegooid en komt een gezin zonder dak boven hun hoofd op straat te staan. En wordt de woning door hun dwang met onderwaarde verkocht. Gezinnen de verdoemenis inwerken zijn ze goed in.

  Sterke punten
  Negatief standvastig

  Slechtste hypotheek verstrekker ooit

  Denken niet mee. Zijn alleen maar voor hun eigen haagje. Ga je naar een andere hypotheek verstrekker werken ze zelfs tegen.
  Ze mogen jou geen advies geven. Dat lijkt meer een makkelijk excuus om niks te hoeven zeggen dan dat het werkelijk is waarvoor het bedoelt is.
  Nooit en ook nooit meer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Duurt allemaal lang
  - Krijgt niet de documenten waar je omvraagt
  - De verwerking van gegevens duurt een eeuwigheid. (bouwdepot van lopende lening aftrekken)

  Obvion is eigenlijk Rabobank

  Wat een afschuwelijk slecht bedrijf.
  Ga hier niet mee in zee

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Schandalige slechte service

  Obvion denk dat ze alles mag en kan

  Obvion is alleen uit op snel geld verdienen over de rug van klanten.
  Het maakt Obvion niets uit of ze klanten of gezinnen kapot onterecht maken als zij maar geld verdien.
  Terecht of onterecht daar gaat het niet om.
  Als je vervolgens vraagt om uitleg of bewijsstukken zijn ze in eens niet thuis.
  Ze worden onvriendelijk zelfs onbeschoft en driegend.
  Al met al een waardeloze club die het bestaansrecht niet waard is.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ontelbaar

  Goede voorwaarden langzame afhandeling

  Commercieel gezien was Obvion een hele goede aanbieder (daarom alsnog een voldoende), maar de doorlooptijden van de aanvraag zijn bij Obvion (in vergelijking met andere aanbieders) veel te lang. Op donderdag 7 september 2018 hebben wij een aanvraag gedaan bij Obvion. Pas op 19 september 2018 hadden wij een initiële offerte ontvangen. Pas op 24 september kregen wij een bindende offerte. Dit is een doorlooptijd van 17 dagen! Wij hadden een 2e aanvraag bij ING lopen als back-up. Hier kregen wij binnen 3 dagen een bindende offerte voor exact dezelfde aanvraag. Pas toen wij aangaven voor ING te gaan ging Obvion snelheid in
  het proces brengen. Uiteindelijk heeft Obvion op tijd kunnen leveren, maar als mensen snel een hypotheek willen, zal ik Obvion niet aanbevelen. Het zou jammer zijn dat Obvion potentiële klanten niet binnen zou halen, alleen omdat andere banken een snellere backoffice hebben. Dit is helemaal jammer omdat jullie goede financiële producten aanbieden met goede voorwaarden.

  Sterke punten
  Commerciële voorwaarden

  Zwakke punten
  Doorlooptijden aanvraag

  A zeggen en B doen

  Ik heb al tijden problemen met Obvion en dan met name dat als je ze belt ze A zeggen en als je dit vervolgens schriftelijk wilt bevestigen of afhandelen dat men uit het niets B zegt.
  v.b. 1: Ik zou (telefonisch) 1 jaar van te voren een nieuw voorstel krijgen voor de nieuwe hypotheekperiode en na (schriftelijke) navraag bleek dit maar 3 maanden te zijn.
  v.b. 2: Ik wil graag het ene deel van mijn beleggings-hypotheek over sluiten naar mijn ander deel, speciaal gevraagd maar kon niet plaatsvinden....3 jaar na dato krijg ik doodleuk een bericht waarom ik dat ene deel nu perse wilde aflossen want die had ik toch bij deel 2 in kunnen stoppen grrrrrrr.
  v.b. Ik kreeg een advies voor een beleggingsportefeuille waar Obvion mee akkoord is....maar deze beleggingsportefeuille daar wordt geen rendement gemaakt...dat meldt je dan keurig aan Obvion maar dan gaan zij niet over portefeuilles ...? ? ? ?
  Een enorme K-club is het

  Sterke punten
  weinig, maar contact krijgen lukt meestal wel

  Zwakke punten
  Ze komen afspraken niet na, verwijzen gelijk naar de algemene voorwaarden, zeggen A en doen B.

  Aftersales

  Wellicht een snelle afhandeling van de aanvraag van een hypotheek tot het afsluiten. Maar indien je vragen achteraf hebt, kun je lang wachten op antwoord.

  Zwakke punten
  Aftersales

  Drama Bank

  Deze bank laat je weken lang wachten op een offerte, na het tekenen van een offerte gaan ze weer heel veel documenten opvragen.
  Na het aanleveren van de documenten laten ze je weer weken wachten op een antwoord en in de tussentijd vragen ze weer veel nieuwe documenten,
  Op het laatste moment wijzen ze gewoon je hypotheek-aanvraag af, waardoor wij grote problemen kregen om de nieuwbouw van ons huis voort te zetten.
  Bij Hypotrust was het daarna gewoon binnen 4 weken geregeld.
  Een kennis van mij krijgt ook net een afwijzing, terwijl ze al een bankgarantie heeft.

  WAARDELOZE BANK , NOOIT ZAKEN MEEDOEN !!!!!!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is zwak. TRAAG , KLANT-ONVRIENDELIJK , NIET BEREIKBAAR,
  kortom DRAMATISCH !!!!!!

  Proberen eigen rechter te spelen

  Obvion vindt dat ze eigen rechter mogen spelen en zelf maatregelen mogen nemen. Terwijl de rechter een andere uitspraak heeft gedaan, hebben ze ons gedwongen het huis te verkopen en rekenen dan ook nog een boeterente.
  Heeft ons in totaal zeker 20.000 euro gekost.

  Arrogante club. Nooit meer een hypotheek daar!

  doorschuif politiek

  Hebben me 3 jaar aan lijntje gehouden deden toen voorstel daar had ik kritische vragen over,5 maanden niets gehoord en toen moest ik mijn huis verkopen van ze .....restschuld 78.000 euro !!!!

  Sterke punten
  GEEN !!!

  Zwakke punten
  Onmenselijkheid !!!!

Bezoek Obvion

Schrijf een review