Als u op zoek bent naar kwaliteit, zekerheid en verantwoorde hypotheken, bent u bij Obvion Hypotheken aan het juiste adres. Obvion biedt verantwoorde hypotheken met uitstekende productvoorwaarden.


Obvion Reviews

  Slechte service, onprofessioneel

  Helaas kun je geen 0 sterren geven maar wat een ongelofelijk slordig, onfatsoenlijk bedrijf is dit. Vragen om rekeningnr aan te passen, dat 4 keer niet doen, dan pas op geirriteerde toon vertellen dat je een formulier moet invullen, geen formulier daarvoor mee sturen. Pas na 3 keer vragen een formulier krijgen. 3 keer moeten aanleveren en steeds de melding dat het iban nr niet klopt, verder niets. Op vragen, telefoontjes en mails geen antwoord krijgen maar wel aanmaningen. Blijkt dat ze zelf het verkeerde formulier hebben toegestuurd (Obvion ipv abp hypotheek) wat dan weer niet te lezen is op het formulier zelf. En denk je dat er dan een excuus komt? Nee hoor, een soort sneer ‘we zijn blij dat u nu eindelijk het formulier juist hebt ingevuld en zullen de wijziging doorvoeren’ Echt bizar dat dit nog kan in deze tijd. 20 jaar klant en dan op zo’n manier behandeld worden.

  Sterke punten
  Geen kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid Acuratesse Probleem oplossend vermogen Eigen administratie niet op orde Ongeinteresseerde onprofessionele medewerkers

  Harteloos gezinnen de afgrond inhelpen

  Obvion (/rabobank) gaat genadeloos en zonder enig mondeling onderhoud harteloos om met mensen/gezinnen die in nood situaties verkeren. Financieel gewin is voor hun het enige. Als het er op aankomt gaan ze mieren neukend om met de regels en doen er alles aan om hun recht af te dwingen. Kijk uit met deze legale oplichters. Neen geen lening of hypotheek bij obvion of rabobank (waar zij onderdeel van uitmaken)

  Sterke punten
  Spelen voor eigen rechter. En maken liever mensen kapot en en helpen ze de afgrond in.

  Zwakke punten
  Laat niet over je heen lopen en sleep ze voor de rechter !

  Obvion gaat harteloos over lijken

  Als mensen reeds jaren de hypotheek netjes en op tijd hun lasten maandelijks betalen worden ze door 1 redelijk klein foutje onmiddellijk zonder enige empathie en zonder gesprekken gelijk uit de hypotheek gegooid en komt een gezin zonder dak boven hun hoofd op straat te staan. En wordt de woning door hun dwang met onderwaarde verkocht. Gezinnen de verdoemenis inwerken zijn ze goed in.

  Sterke punten
  Negatief standvastig

Bezoek Obvion

Schrijf je eigen review