Als u op zoek bent naar kwaliteit, zekerheid en verantwoorde hypotheken, bent u bij Obvion Hypotheken aan het juiste adres. Obvion biedt verantwoorde hypotheken met uitstekende productvoorwaarden.


Obvion Reviews

  Goede voorwaarden langzame afhandeling

  Commercieel gezien was Obvion een hele goede aanbieder (daarom alsnog een voldoende), maar de doorlooptijden van de aanvraag zijn bij Obvion (in vergelijking met andere aanbieders) veel te lang. Op donderdag 7 september 2018 hebben wij een aanvraag gedaan bij Obvion. Pas op 19 september 2018 hadden wij een initiële offerte ontvangen. Pas op 24 september kregen wij een bindende offerte. Dit is een doorlooptijd van 17 dagen! Wij hadden een 2e aanvraag bij ING lopen als back-up. Hier kregen wij binnen 3 dagen een bindende offerte voor exact dezelfde aanvraag. Pas toen wij aangaven voor ING te gaan ging Obvion snelheid in

  het proces brengen. Uiteindelijk heeft Obvion op tijd kunnen leveren, maar als mensen snel een hypotheek willen, zal ik Obvion niet aanbevelen. Het zou jammer zijn dat Obvion potentiële klanten niet binnen zou halen, alleen omdat andere banken een snellere backoffice hebben. Dit is helemaal jammer omdat jullie goede financiële producten aanbieden met goede voorwaarden.

  Sterke punten
  Commerciële voorwaarden

  Zwakke punten
  Doorlooptijden aanvraag

  Drama Bank

  Deze bank laat je weken lang wachten op een offerte, na het tekenen van een offerte gaan ze weer heel veel documenten opvragen.

  Na het aanleveren van de documenten laten ze je weer weken wachten op een antwoord en in de tussentijd vragen ze weer veel nieuwe documenten,

  Op het laatste moment wijzen ze gewoon je hypotheek-aanvraag af, waardoor wij grote problemen kregen om de nieuwbouw van ons huis voort te zetten.

  Bij Hypotrust was het daarna gewoon binnen 4 weken geregeld.

  Een kennis van mij krijgt ook net een afwijzing, terwijl ze al een bankgarantie heeft.  WAARDELOZE BANK , NOOIT ZAKEN MEEDOEN !!!!!!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is zwak. TRAAG , KLANT-ONVRIENDELIJK , NIET BEREIKBAAR,

  kortom DRAMATISCH !!!!!!

Bezoek Obvion

Schrijf een review